Gastenboek


We werden warm ontvangen door Ans onder het genot van een kopje koffie en een gezellig praatje. Ze wees ons onze kamer deze was perfect heerlijke bedden alles was aanwezig tv koelkast perfect. Na een heerlijke nacht slapen stond s morgens ons ontbijt al klaar ook dit was weer super We hebben genoten van ons korte verblijf zeker een aanrader. We gaan je promoten hier in Brabant. Nogmaals bedankt en wie weet tot Ziens. Groetjes Edwin en Nellie (Moeder en Zoon)

Edwin en Nellie

Moeder en Zoon, Walk of Wisdom

Ans heb ik mogen leren kennen als een geweldige gastvrouw ...alles voor haar gasten ...de kamers zijn perfect ..de service is perfect ..en de prijs is perfect ..kan t Centrum iedereen aanbevelen groetjes john

John mol

Het Centrum

Hallo Ans, Wij willen je bedanken voor de goede verzorging van ons 40 jarig bruiloft feest. Wij hebben een prachtige middag en avond gehad. Het was geweldig verzorgd en het buffet was al helemaal geweldig. We hebben alleen maar positieve reacties van onze gasten gehad.

Cor en Ans de Ruiter

Het feest was geweldig. Het buffet was super en smaakte voortreffelijk. Alleen maar positieve reacties van onze gasten.

Familie Reijnen

Wat hebben wij Héérlijk gegeten bij het centrum. Voor ieder wat wils. Mijn schoonouders Gerard en Grada Looman hebben genoten van hun beidde verjaardagen. De familie was bijna compleet dus voor 30 mensen was het super, heerlijk knus en gezellig. Bedankt namens

Ronnie, Petra, Jeremie en romie Looman

Hallo Ans en personeel, Jullie hebben weer een geslaagd verjaardagsfeest van Pa en Ma verzorgd. Het ambachtelijke bereid diner was overheerlijk. Bedankt voor de ouderwetse gastvrijheid en goede verzorging.

Erwin Looman

Wij hebben overnacht in de b&b na ons bezoek aan concert in Goffertpark. Eigenaresse Ans is zeer gastvrij en oprecht geïnteresseerd in haar gasten. Wij hebben er heerlijk geslapen en het ontbijt was lekker en uitgebreid. Bedankt Ans! Groeten uit Lopik

Tanja, Paul, Ron en Lammert

Ook wij zijn heel vriendelijk ontvangen door de gastvrouw, en 's avonds met de gastvrouw nog een poosje gezellig aan de bar gebabbeld . En 's morgens een perfect ontbijtje. Nogmaals onze dank .

Met vr groet Sjaak en Gerda, Gijp en Ria, Will en Henk

Ans, Dankzij jou is het verrassingsfeestje voor Marieke een geweldig succes geworden! Goede sfeer, geweldig gastvrouwschap, prima verzorging. En natuurlijk was het vegetarisch buffet een grootse prestatie. Je hebt bewezen dat een vegetarisch buffet niet aleen zeer gevarieerd, maar ook heel smakelijk kan zijn! Wat ons betreft mag je vegetarische buffetten een specialisme van het Centrum noemen.

Cees van Ingen

Hallo Ans, We hebben elkaar in Leusden gesproken. Wat een leuke zaak heb je, "zo nostalgisch aan de buitenkant", heerlijk. De zaal ziet er goed uit. Groetjes,

Martine (Remix partyband)

Een geweldige avond gehad met Harten 4! Eten,drank en sfeer is in Het Centrum Weurt geweldig en Ans is een geweldige, onvermoeibare en charmante gastvrouw.

Rogier van Lith

Op de dag dat wij een lunch wilden was het restaurant een stemlokaal. Geen probleem, Ans liet ons in haar eigen woonkamer. Geweldig gezellig en de zakenlunch werd een succes. Bedankt Ans.

Dirk

Zoek je de rust en een mooie omgeving dan is Het Centrum de ideale plaats, een heerlijke uitgebreide keuken, een gezellige bar en mooie kamers voorzien van alle gemakken. De bediening is voortreffelijk en er is voldoende ruimte op te parkeren.

Anoniem

Gelegen in een uitstekende omgeving met een feestelijke zaal en een gezellige bar. Zeker een aanrader!

Anoniem

De laatste overnachting tijdens mijn "Walk of Wisdom" doorgebracht in "Het Centrum" in Weurt. Een en al vriendelijkheid en behulpzaamheid door gastvrouw Ans. Een heerlijk diner binnen de kortste keren op tafel en een goed en stevig ontbijt! Bedankt.

Olga Bakers

Wij zijn heel vriendelijk ontvangen door de gastvrouw. Het ontbijtje was heerlijk en de locatie is perfect voor wandelaars en natuurliefhebbers.

Anoniem