Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
31 berichten.
Rogier van Lith
Een geweldige avond gehad met Harten 4! Eten,drank en sfeer is in Het Centrum Weurt geweldig en Ans is een geweldige, onvermoeibare en charmante gastvrouw.
Anoniem
Wij zijn heel vriendelijk ontvangen door de gastvrouw. Het ontbijtje was heerlijk en de locatie is perfect voor wandelaars en natuurliefhebbers.
Cor en Ans de Ruiter
Hallo Ans, Wij willen je bedanken voor de goede verzorging van ons 40 jarig bruiloft feest. Wij hebben een prachtige middag en avond gehad. Het was geweldig verzorgd en het buffet was al helemaal geweldig. We hebben alleen maar positieve reacties van onze gasten gehad.
Familie Reijnen
Het feest was geweldig. Het buffet was super en smaakte voortreffelijk. Alleen maar positieve reacties van onze gasten.
Piet & Monique
Beste medewerkers van 't Centrum, Wij hebben een super weekend bij jullie gehad. Heel erg bedankt!
Sjaak en Gerda, Gijp en Ria, Will en Henk
Ook wij zijn heel vriendelijk ontvangen door de gastvrouw, en 's avonds met de gastvrouw nog een poosje gezellig aan de bar gebabbeld . En 's morgens een perfect ontbijtje. Nogmaals onze dank .
Tanja, Paul, Ron en Lammert
Wij hebben overnacht in de b&b na ons bezoek aan concert in Goffertpark. Eigenaresse Ans is zeer gastvrij en oprecht geïnteresseerd in haar gasten. Wij hebben er heerlijk geslapen en het ontbijt was lekker en uitgebreid. Bedankt Ans! Groeten uit Lopik
Erwin Looman
Hallo Ans en personeel, Jullie hebben weer een geslaagd verjaardagsfeest van Pa en Ma verzorgd. Het ambachtelijke bereid diner was overheerlijk. Bedankt voor de ouderwetse gastvrijheid en goede verzorging.
Ronnie, Petra, Jeremie en romie Looman
Wat hebben wij Héérlijk gegeten bij het centrum. Voor ieder wat wils. Mijn schoonouders Gerard en Grada Looman hebben genoten van hun beidde verjaardagen. De familie was bijna compleet dus voor 30 mensen was het super, heerlijk knus en gezellig. Bedankt namens
Anoniem
Was is het toch leuk bij 't Centrum 🙂
Ricky van Nistelrooij
Beste Ans, Geachte mw. Burgers, U heeft nog een loflied tegoed van mij en die moet ik dit jaar echt nog maken. Wij, het Scholakoor van de parochie Beuningen, zijn op woensdagmiddag 5 juli 2017 te gast geweest bij u, hebben een Djembe workshop gehad en een zeer aangename middag bij u doorgebracht. Over de locatie waren de leden zeer tevreden over, zag er goed uit, niet te groot of te klein. De Weurtse eigengemaakte soep en salades waren heerlijk, de kroketten zeer krokant, kortom het buffet was heerlijk ouderwets lekker.Ans, bedankt dat je ons als kleine groep(21 pers.) hebt willen ontvangen, hebt meegedacht met ons klein budget, hebt meegerekend en voorstellen hebt gedaan om het buffet tot een feest te maken en mij de mogelijkheid gaf een trommelworkshop in de locatie te kunnen verzorgen. Alles zag er zeer professioneel goed verzorgt uit. Ach, vroeger was het al goed vertoeven bij jullie tijdens allerlei bruiloften en partijen die ik bij jullie hebt gevierd en eigenlijk is er niets veranderd. Petje af voor de opvolgers. Ook heb ik inmiddels het filmpje gezien van onze trommelworkshop waarvoor nogal veel dank want ik was mijn fototoestel vergeten. Heel graag tot een volgende keer want de locatie en het eten zijn werkelijk de moeite waard bij u terug te komen. Met heel veel groet,